14.06.2007 г., 9:15 ч.

Понятия сложни... 

  Поезия
527 0 12

Понятия сложни,
правила безбожни,
думи неприятни...
пораждат хаос в главата ми.


Казани слова,
недописани писма,
нечут остана моят зов -
а толкова много искам още да кажа...


Прогонен сън,
онемяла тъмнина,
раздира сърцето нощта -
безнадеждно... аз скривам се с нея в мрака от всичко това!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??