9.07.2007 г., 9:40 ч.

Поооезияааа 

  Поезия
497 0 2
Пак се отрекох прибързано, 
избягах за миг
и ето ме - пак се обвързвам
с теб, моя изгора и вик.
Мой живот, моя същност, мое творение,
безкрайно щастлива ме правиш!
По дяволите всичко - на теб съм отдадена!
С риск да не пожалиш
сърцето ми, пълно с безчувствие
и повърхностни пориви,
С риск да не срещна съчувствие,
а собствена ярост
и радост от младост.
Ти, спокойствие
 за моите ръце и душа;
Ти, удоволствие,
победило света за една...
като мен,
очаквай ме в новата муза
и ще танцувам,
и ще забравя коя съм.
Ласкай ме отново,
погреби ме в ръцете си, сладка отрово.

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мммм..

    "Мой живот, моя същност, мое творение,
    безкрайно щастлива ме правиш!
    По дяволите всичко - на теб съм отдадена!
    С риск да не пожалиш
    сърцето ми, пълно с безчувствие
    и повърхностни пориви,
    С риск да не срещна съчувствие,
    а собствена ярост"

    тази част е много добра...
  • Мъррррррр!!!
Предложения
: ??:??