14.01.2008 г., 0:32 ч.

Попарени мечти 

  Поезия » Любовна
708 0 17
Снежни клони се свличат,
ронещи сълзи се стичат,
двама влюбени стоят
и са замаяни без грях,
как с неподправен смях,
лудо се зариваха във сняг
и мечти върху им се сипеха,
те незвани ги настигаха,
близо се целуваха до една,
с вяра за друга след това...

... Но животът друго им донесе,
вдън земя мечти отнесе...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??