18.02.2015 г., 10:56 ч.

Попитай за мен 

  Поезия » Любовна
767 0 5

Попитай звездите, те да ти кажат, когато те няма колко тъжа.

Попитай Луната и тя ще ти каже, как тиха молитва за тебе мълвя.

Попитай росата, тя ще покаже, сълзите солени от мойте очи.

Попитай тревата, тя ще ти каже, когато те няма колко боли.

Попитай небето - то е безкрайно, но знае всичките мои мечти.

Попитай земята и тя ще покаже, последните стъпки от моите дни.

Попитай вятъра, къде ме е сращал, защото ме няма навярно сега.

Попитай - ще чуеш "далече, далече", но всъщност съм там...
в безкрая - сама...!

© Моарейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??