Восък, отичащ в години,
тлее искрица трептяща,
дух вирее в райски градини,
любов, вечност, звезда искряща.
Врата с двери безкрайни,
живот в лицето на дете,
дарове, прегръдки всеотдайни...
Попити мигове в моето сърце...
© Елeна Всички права запазени