13.06.2018 г., 22:14 ч.

Пораснах 

  Поезия » Свободен стих
441 1 0

От никого нищо не искам.

От никого нищо не очаквам.

Май вече съм съвсем  цяла

и загадъчно - есенно зряла.

 

Решила съм - отдавна,

много, много отдавна,

с ония - с вечните липси,

с ония - уж онеправданите,

с ония - вечно недоволните,

с ония - истерично нещастните

да не деля повече съдба и воля.

 

Решила съм отдавна,

много, много отдавна

само със смирените,

само с благодарните,

да споделям

светлина и път,

залък и глътка.

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??