4.10.2006 г., 0:41 ч.

Порив 

  Поезия
1200 0 7
Аз идвам като огнена орлица,
от пламъка си цяла изтъкана.
Една могъща, неразбрана жрица,
понесла на крилете си вулкани...

И пак ще пеят пламъци край мене,
където младостта ми ще вилнее,
тя всички, всички болки ще отнеме
и всички песни ще звучат за нея...

Аз идвам като огнена орлица...
със обич днес земята да запаля -
по-млада от безсмъртната Жар-птица
и по-безкрайна от безкрая.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??