27.04.2006 г., 7:25 ч.

ПОРИВИ НА ПЛЪТТА 

  Поезия
910 0 9




Поглъщай ме жадно като сладка отрова

всеки признак на воля стъпчи.

Отпрати ревността и тази бясна умора

Обладавай ме диво очи във очи.

 

Измъчвай ме докато започна да моля,

изпъвай всяка струна на моето тяло.

Потопи ме във всяко едно своеволие

вземи ме, води ме- имаш ме цялата!

 

Не бъди просто буря, бъди ураган,

пронизвай плътта ми млада, сладострастна.

Затвори ме във своя, еротичен капан

изтезавай ме, опустошавай ме властно.         

 

Покори ме изцяло, притъпи сетивата,

страстно хапи ме колкото искаш.

Заглуши ми вика, разтвори ми душата

всеки жизнен сок от мене изстискай.

 

Изтръгвай нови и бесни стенания

потуши всеки опит за  надвиснало бягство.

Замъгли възбуденото ми диво съзнание,      

да изрича и повтаря името ти гласно.

 

Жигосай ме със порива си мъжки

изследвай всички мои дълбини.

По извиващо се женско тяло без задръжки

белези навсякъде от тебе остави.

 

В ръцете ти нека треперя взривена

прогонвай всяко несподелено терзание.

Дай си устните близо до мене,

изпивай всяко мое дихание.

 

Приспивай ме тихо и буди ненадейно.

Изнасилвай душата ми, тялото, всичко!

Вземи ме със сила, завладей ме вълшебно,

люби ме когато и както поискаш.

 

Понеси ме на вълните на този екстаз

да се задъхвам и сърцето да подскача.    

Обладавай ме с безумна, титанична страст 

искам да моля, да викам и плача.

 

Не спирай да целуваш, да докосваш и галиш.

Изкорени всеки мой нетърпелив добродетел.

Не спирай да изгаряш и лудо да палиш          

превърни ме цялата, цялата в пепел.

 

Прости ми всеки миг на безсилие,

безмилостно доведи ме до края.

Люби ме със всяко върховно усилие

вземи ме, носи ме към рая.

 

Изпивай тялото ми потно, ненаситно,

забързано повтаряй как ме желаеш.

Искам в ръцете ти така да утихна

с мисъла за копнежа, с мисълта за безкрая...

 

 

 

 

 

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??