10.10.2010 г., 18:03 ч.

Порочен търг 

  Поезия » Друга
633 0 10

Порочните мисли с човека

днес търгуват със свойта душа,

продават със хъс добродетел

на търг за преоценени неща.

 

Без страх за духовните ценности,

обладани от безумен фурор,

размениха дори реномето си

в бартер с циничен позор.

 

Жалко за тебе, човеко,

не ти е нужна сега добродетел,

ти вече умираш полека,

а някога беше радетел!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??