Oct 10, 2010, 6:03 PM

Порочен търг 

  Poetry » Other
632 0 10

Порочните мисли с човека

днес търгуват със свойта душа,

продават със хъс добродетел

на търг за преоценени неща.

 

Без страх за духовните ценности,

обладани от безумен фурор,

размениха дори реномето си

в бартер с циничен позор.

 

Жалко за тебе, човеко,

не ти е нужна сега добродетел,

ти вече умираш полека,

а някога беше радетел!

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??