20.04.2010 г., 22:37 ч.

Порочна зависимост 

  Поезия » Еротична
2709 0 39

Полудявай! Грабни ме. Целувай ме.
Разбесней ме, пали ме на вятъра.
Ти си дяволът. Хищник погубен.
Остри пръсти забивай, кошмарнико!
Късай дрехи, изсмуквай, опивай се.
Жива смърт и умиращо раждане.
Изтръпни ме! Люби ме мъчително -
дълго сянката своя в мен вграждай.
Плъзгай подло езиче непитащо.
Изтънявам и ставам невидима.
Като змии горещи се сплитаме.
Любовта е порочна зависимост.
Кръгъл кораб - земята разклатена.
Ураган си. Връхлитай ме адово!
Заразявай ме с алчност отдадена,
по-свирепа от шум водопаден...
Беззащитно-вулгарна. Опасна съм.
Съвършена - за теб - като външност.

Дявол знае кой дявол те прати,
да се любиш със своята същност.

2006

© Павлина ЙОСЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??