16.01.2015 г., 7:39 ч.

Порочно 

  Поезия » Любовна
428 1 0

 Тези устни  напоени с водка,

 димът на пурети 

 и похотливият ми поглед,

 привличаха опорочената му душа,

 а на моята носеха отново покаяние.

 

За него бях поредния порок,

 а за мен беше следващата грешка,

 която ще забравя с две големи,

 три цигари и още двама.

 

Има ли смисъл да го удавя

със спирта в целувките ми,

 да го задавя с дима

 и да го отровя?

Той има достатъчно пороци,

 а аз достатъчно грешки.

© Любел Дякоf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??