18.07.2007 г., 9:03 ч.

порок 

  Поезия
643 0 6
вълните

не спират

идват

и си отиват

вълните

и тяхната мъдрост

не спира

идва

и си отива

като тях

вълните

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??