9.06.2017 г., 22:03 ч.

Портите отваряш на Ищар 

  Поезия » Строги форми
1094 1 2

Сънят ми твоя образ мил рисува

с неописуем стил и лекота.

Преливат се нюанси в красота

и нежността ти цялата танцува.

 

Наслада е... Изкуството-мечта

отвъд реалностите съществува

и искреният дух безспир жадува

съвършенството на любовта.

 

Бленувам те. Вълшебството го има.

Наяве и насън за мен си жар

и обичта ми е неугасима.

 

Да те наричам " Муза" и " Любима"

е съдба, и истина, и дар...

Портите отваряш на Ищар.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??