Гледам очите ти,
които ме гледат,
но не ме виждат.
Косите ти -
не мога да ги погаля.
Устните ти -
не мога да ги целуна.
Лицето ти -
не мога да го докосна.
А ръцете ти -
не мога да ги хвана.
Пенка Петрова
© Пенка Петрова Всички права запазени