28.04.2013 г., 10:48 ч.

Порядъчно 

  Поезия » Любовна
846 0 4

Приличаш ми на някого - „порядъчен“;

не се задържаш, хванат в нечий нощи;

вкуса ти е натрапчиво-остатъчен;

след него чувствам глад и искам още.

 

Ухаеш на онази сладка болка,

че бил си, а пък никакъв те няма.

Умът ми прави триста обиколки,

и вир-вода до тебе пак си ляга.

 

Очите ми тежат като олово -

от тебе са размътени... да чакат

да кажеш нещо, даже и за  „Сбогом“;

да си отдъхнат и... да си поплачат.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??