26.09.2015 г., 10:53 ч.

Посещение 

  Поезия » Любовна
288 0 0

Ти си ефирно блестящо сияние

идваш и донасяш свойта красота

с поглед на нежно мечтание

възрастваш в мене радостта

 

Защото ти си ярък слънчев лъч

изпълнен с живот и доброта

в мене вече няма глъч

а мила и свещена тишина

 

която ме води в твоя душевен мир

и виждам пространства небесни

там където духът има шир

а умът открива висини неизвестни

 

където живея в тържество

и ходя свободно изправен

където с теб сме едно

окрилени в простора идеален

 

В твоя обител на чисто веселие

ангели пеят възхвални песни

донасят ни нам утешение

и благата Божи чудесни

© Димитър Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??