22.08.2009 г., 10:48 ч.

Пошлата действителност 

  Поезия » Друга
507 0 3

Защо си мислиш, че хората са лоши!
Те просто гледат себе си,
да им е уютно и приятно,
а другите да се спасяват.

На мен мислиш ли, че ми беше добре,
когато каката от Варна ми каза
"искам те, искам те целия
и нека ти да бъдеш само мой".

Остави хората да мислят и говорят
по твой адрес, каквото си искат.
Гледай ти да знаеш,
че всичко си е, както искаш.

Бъди желана и обичана,
от който само ти решиш.
Защото не може да се съобразяваш с всички,
а камо ли да им уйдисваш на акъла.

Живей си живота, както ти си знаеш,
оставяй хората да си говорят.
Цени във всекиго по нещо,
но винаги мисли за себе си!

© Георги Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??