23.04.2005 г., 1:20 ч.

Послание 

  Поезия
935 0 2
Единствената истинска любов, която знам - нашата!
Единственото нещо, за което всяка нощ  мечтая!!!
Всеки поглед е стихия. Всяко докосване - огьн!
Всяка целувка - магия!
Всяка дума - обич!
Не мога да живея без теб, това го знаеш!
Не мога да мисля за нищо друго освен за теб - това е смешно!
Сърцето ми бие до пръсване - това е опасно!
Душата ми мила все към теб крещи и моли за любов - това е невьзможно!
Устните ми парят от твоите целувки - това е болка!
Тялото ми копнее за твоите ръце - това е лудост!
Сетивата ми жадуват за твоите ласки - това е мания!
АЗ ТЕ ОБИЧАМ - ТОВА Е ИСТИНА!!!

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • колко красиво откровение!
  • Не вярвах,че това толкова ськровено стихотворение е писано от момче. Не, че искам да те обиждам. Всьшност те поздравявам. Пишеш добре. Даже много добре.
Предложения
: ??:??