20.07.2007 г., 23:38 ч.

Послание 

  Поезия
716 0 1
"Послание"
Обещавам вечно да съм с теб,
обещавам ти да те даря с луда любов,
обещавам всичко да ти дам,
но помни едно:
Веднъж, когато ей там,
в студения мрак на нощта,
ще чака една любов голяма.
Тя ще чака теб!
Но ти ще продължиш напред
и няма да погледнеш там -
където любовта те вика.
Но може би за теб така е по-добре -
продължи да живееш,
но помни едно:
някой ден ще чуеш,
как някой вика и се моли и
ти ще отидеш ей там, в
студения мрак на нощта.
Ще се огледаш добре и ще разбереш,
че някога едно момиче чакаше в нощта,
едно момче да дойде и да му подаде ръка.
Аз ще те помня вечно,
да ме помниш и ти - не те задължавам -
помни ме, ако заслужавам.
Но помни, че и вечната любов умира,
умира така, както ти уби моята
душа в нощта.
И тя умря...
Няма как да я върнеш,
отидох си,
отивай си и ти...!

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??