В огъня на съмнения
в борба с вихъра съдбовен
вдигнах поглед с упование
в небесния мир огромен.
И мимолетно прозрение
откри ми истината, да мога
в порива на милосърдие
открия в душата си Бога.
В това чудно мигновение
надежди в мен изгряха,
че най-святото послание
изпращат ми от небесата.
© Мадлен Всички права запазени