3.02.2010 г., 9:17 ч.

Послание 

  Поезия » Философска
624 0 4

 

Живей тъй,

че когато вдигнеш очи към звездите,

вятърът леко да милва лицето ти!

Запей тъй,

както летем през нощта пеят щурците!

Лети и ти тъй,

както летят есента птиците!

Засмей се така,

че да тръпне от радост сърцето ти!

Мечтай и ти така,

че никой да не открадне мечтите ти!

Усмихвай се така,

че да се стопи всяко късче лед!

Прощавай и ти така,

както биха простили и на теб!

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??