23.09.2009 г., 12:57 ч.

Послание от непознат 

  Поезия » Философска
743 0 1

В поредната вечер самотна

с лист и писалка на двора,

седя си, пиша писмо и търся

измежду всичките хора

свойта незнайна изгора.

 

Без ясна посока и път

се лута мойто послание,

но ще мине през огън и лед,

окрилено от твойто сияние

и пак ще достигне до теб.

 

И когато очите отвори ти

пореден кошмар във нощта,

ще притиснеш писмото в гърдите си

и ще се радваш, че някой, някъде

за тебе си мисли сега!

© Владимир Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??