10.02.2017 г., 23:45 ч.

Послание към рогатия 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих
538 0 6

Някои хора  се мислят за всевишни,
мислят, че целунали са Бога...


(целунали са го, ама на друго място)


толкова възбудени и Боготворени се усещат,
 дори през рамо не поглеждат,


за  да видят 
как възбудено Луцифер  
 им диша  във врата, 


аз пък ще  натискам педала

 на живота


и ще дърпам  сатаната

за опашката!


Иска ми се да го видя мръсника 
гол, наведен и по 
прашки!

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??