4.02.2020 г., 17:17 ч.

После 

  Поезия » Любовна
533 2 1

Обичам те сега, 

а после, 

когато няма да ме има-

забрави ме,

все едно не съм била,

а аз ще съм
и лятото, и зимата,
и пролетта, и есента,

и идваща, и никога
на този свят била...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??