Последен куршум
Не е ясно колко
време ще ме няма.
И дори не знам колко
още време ще остана,
а ще успея ли да се върна
в любимата си държава?
Борим се да оцелеем.
Бомбардират ни всеки
ден. Опитваме се да се
отбраняваме, но успехът не
е с нас днес и губим огромна
надежда.
Уцелиха мой близък приятел.
Не можах да повярвам аз.
Какво зло ме сполетя. Близък
приятел загубих в този час и
отидох до него в този силен
шум и видях до него последен
куршум.
Автор: Захари Първанов
© Захари Първанов Всички права запазени