Nov 25, 2021, 12:51 PM

Последен куршум 

  Poetry » Other
163 0 0

Последен куршум 


 

Не е ясно колко 

време ще ме няма. 

И дори не знам колко

още време ще остана,

а ще успея ли да се върна

в любимата си държава?


 

Борим се да оцелеем. 

Бомбардират ни всеки

ден. Опитваме се да се 

отбраняваме, но успехът не 

е с нас днес и губим огромна

надежда.


 

Уцелиха мой близък приятел.

Не можах да повярвам аз. 

Какво зло ме сполетя. Близък

приятел загубих в този час и 

отидох до него в този силен 

шум и видях до него последен

куршум. 

 

 

Автор: Захари Първанов

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??