10.05.2006 г., 7:54 ч.

Последен опит! 

  Поезия
716 0 2
Взирам се наивно в тъмнината,
за да те видя как сладко спиш,
но боли-студена е душата,
а сърцето ми ранено ти държиш.
И дори незнаеш че е там и тебе чака,
не говори със мен за твоята любов,
сякаш приятелството ни изпусна влака
и сега за да си тръгнеш си готов!

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??