May 10, 2006, 7:54 AM

Последен опит! 

  Poetry
654 0 2
Взирам се наивно в тъмнината,
за да те видя как сладко спиш,
но боли-студена е душата,
а сърцето ми ранено ти държиш.
И дори незнаеш че е там и тебе чака,
не говори със мен за твоята любов,
сякаш приятелството ни изпусна влака
и сега за да си тръгнеш си готов!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??