27.04.2023 г., 16:11 ч.

Последен танц 

  Поезия » Любовна
200 2 4

Пожар. Залитане. 

И в миг политане. 

Две здраво стиснати ръце.

Снагата струна е,

от ритъм луда е.

В танго прощално се люлей...

 

Ужасно трудно е 

и неразумно е...

Телата здраво се крепят.

В страст облечени,

от срам съблечени.

Танго последно те делят.

 

С едно дихание

избухват пламъци.

А усните не могат да мълвят,

че всичко в танца е

без думи казано...

Тангото никога не щат да спрат.

© Елена Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??