11.07.2008 г., 23:22 ч.

Последен Залез 

  Поезия
772 0 2
                   Последен залез

Слънцето залязва.
Земята покри се в мрачната постеля.
Лъчи последни си показва.
Самотата искам да намеря.

Залязва и последната надежда
за живот, мечти и свобода.
Лъчите с премрежен поглед ги поглеждам.
Кой ни даде тази красота
?

Очите бавно се затварят,
а нощта отново е в тъмнина.
Порти на отвъдно се отварят,
ще гори душата в тишина.

Последен удар на сърцето.
Последен миг на таз земя.
Сега душата ще тъгува в небето,
а сърцето ще остане под пръстта.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??