Jul 11, 2008, 11:22 PM

Последен Залез 

  Poetry
783 0 2
                   Последен залез

Слънцето залязва.
Земята покри се в мрачната постеля.
Лъчи последни си показва.
Самотата искам да намеря.

Залязва и последната надежда
за живот, мечти и свобода.
Лъчите с премрежен поглед ги поглеждам.
Кой ни даде тази красота
?

Очите бавно се затварят,
а нощта отново е в тъмнина.
Порти на отвъдно се отварят,
ще гори душата в тишина.

Последен удар на сърцето.
Последен миг на таз земя.
Сега душата ще тъгува в небето,
а сърцето ще остане под пръстта.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??