3.06.2009 г., 11:10 ч.

Последен звънец 

  Поезия » Друга
1412 0 1

Безгранична болка

пулсира в мен сега,

сърцето ми е пленено

от болезнена тъга.


Сълза подир сълза

облива ме цяла,

настъпи моментът

и днешната раздяла.


Последният звънец

бие за нас,

вече няма да го има

онзи щур осми клас.

 

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??