19.11.2019 г., 7:55 ч.

Последна целувка 

  Поезия » Любовна
363 1 0

Последна целувка

За последно ти ме целуни!
Прегърни ме! Страстно притисни ме!
След това от мене си иди!
После? После просто забрави ме!

Аз ще помня твоите очи.
Аз ще помня устните горещи!
Но не знам дали ще помниш ти
всички наши тайни, скрити срещи!

Още в мен са твоите ръце!
Чувствам те и силно те желая!
Камък ли е твоето сърце
не разбрах! И днес дори не зная.

Тръгваше си много пъти ти.
След това се връщаше при мене.
Вярвах ти. Не знаех, че боли.
Може би живеех в друго време!

Просто е. Обичах те. А ти
продължи по своя път безкраен
на интриги и безброй лъжи!
Е, живей живота си потаен

с другите! Ала недей със мен!
Всичко свърши! И това е краят!
Всяка нощ те исках, всеки ден!
Пак те искам! Но защо, не зная!

18.11.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??