28.08.2011 г., 22:43 ч.

Последна гара... 

  Поезия » Любовна
644 0 12

Последна гара.

Закъсняли влакове.

С протъркани обувки - съвестта

очаква да прегърне

пак вината

и куфара да вдигне  на страстта...

 

Там, на перона 

на най-силното желание,

вратата-Истина отново се отваря...

И сякаш на света сме

само ние

и вечността - последната ни гара...

 

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??