Aug 28, 2011, 10:43 PM

Последна гара... 

  Poetry » Love
643 0 12

Последна гара.

Закъсняли влакове.

С протъркани обувки - съвестта

очаква да прегърне

пак вината

и куфара да вдигне  на страстта...

 

Там, на перона 

на най-силното желание,

вратата-Истина отново се отваря...

И сякаш на света сме

само ние

и вечността - последната ни гара...

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??