13.08.2008 г., 11:53 ч.

Последна сълза 

  Поезия » Еротична
1394 1 9
Последна сълза

Последна сълза потече
невидима в здрача
и момичето се зарече:
Вече няма да плача.

Вече няма да обичам,
че любовта боли
и няма да се заричам
на розови, празни мечти.

Сега тя - няма сълзи,
сърцето си не залага
и само за пари
любовта си предлага.

Сълзите ги няма,
но дълбоко в душата
болката остана
и проклина съдбата.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??