4.04.2008 г., 12:36 ч.

Последни думи 

  Поезия » Любовна
920 0 3

Решил си, тръгваш и ето,
краят е сега!
Разби на части сърцето,
остави ме сама...

Тръгваш си вече, нали?
Сърцето не спря да кърви...
Сбогом, любов ненагледна,
за мене си последна!
Боли ме, знаеш, боли,
душата не спря да мълви,
думи горчиви изрича...
знак, че още... Те Обича!

Мракът погълва последните сълзи,
в душата връхлитат отново

горчиви спомени...
С тебе щастлива, зная, била съм...
но не знаеш ти!

Сърцето кърви... силно боли!...

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??