3.04.2019 г., 8:35 ч.

Последни думи за русалката 

  Поезия
339 2 4

Не ще му сложат на въжето кулпа,
задето е отрязала косите си,
очите си, за всеки друг, избола.
Не ще го сочат с пръст и с подигравки.
Какво че се е пръснало сърцето й...
Отпраща я въздушното течение
нагоре, към градината на елфите.
Не е виновен той, че е фантазия.
Той само й е слушал песните.

...И медиите няма да признаят,
че беше предумишлено убийство.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??