23.05.2007 г., 0:13 ч.

ПОСЛЕДНИЯ СПЕКТАКЪЛ 

  Поезия
1106 0 28
 

Очите ми са с копчета-зеници,

пришити са със болка преживяна.

Угаснали  след бурята звездици

и слепи... за поредната измяна.

А мислите ми скършени са клони

и вятърът прохладен не ги гали.

Листата им, пробудени след залез,

от тъпкане са... смачкано-заспали.

Сълзите ми са капчици кристали,

застинали по бузите седефи.

Замислено със пръстите погалвам

изписани от спомени релефи.

Душата ми - поддържаща актриса,

с един живот, на сцената изтекъл.

Сценарий режисьорът пренаписа.

Играе се... последния спектакъл.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??