23 мая 2007 г., 00:13

ПОСЛЕДНИЯ СПЕКТАКЪЛ 

  Поэзия
1102 0 28
 

Очите ми са с копчета-зеници,

пришити са със болка преживяна.

Угаснали  след бурята звездици

и слепи... за поредната измяна.

А мислите ми скършени са клони

и вятърът прохладен не ги гали.

Листата им, пробудени след залез,

от тъпкане са... смачкано-заспали.

Сълзите ми са капчици кристали,

застинали по бузите седефи.

Замислено със пръстите погалвам

изписани от спомени релефи.

Душата ми - поддържаща актриса,

с един живот, на сцената изтекъл.

Сценарий режисьорът пренаписа.

Играе се... последния спектакъл.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??