29.11.2014 г., 21:34 ч.

Последният ден 

  Поезия
340 0 0

Последният ден

 

В последния ден на

тази отминаваща година

нека си спомним за

изминалите дни –

кои лоши, кои добри.

Нека забравим лошото,

но се поучим от него.

Нека запомним добрите моменти

и не ги изпуснем през новата.

Нека ги удвоим,

а защо и не утроим.

Нека за любовта красива

си спомним и нея запазим.

Нека бъдем добри!

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??