27.05.2010 г., 16:18 ч.

Последният от трийсетте 

  Поезия » Друга
1108 0 20


ПОСЛЕДНИЯТ ОТ ТРИЙСЕТТЕ



Последният от трийсетте е днес,

не знам да плача или да се смея,

почти изпаднал съм във стрес -

на младостта ми мина апогея.


Последният от трийсетте е тук,

на чуждо място с чужди хора ме заварва,

след него може би ще бъда друг,

макар че на самия мен не ми се вярва.


Последният от трийсетте дойде,

след него всички ще започват със четворка,

а къде ли Господ още ще ме отведе -

с него не се прави уговорка.


Последният от трийсетте посрещам,

като другите и той на тъжни мисли ме навежда,

но спомени като броеница сам нареждам

и напред пак гледам със надежда.

 

.

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??