11.03.2019 г., 7:47 ч.

Последният стих 

  Поезия
361 1 2

Последната буква

от последният стих.
Последната крачка
и падане.
Колко гладък е само
белият лист.
И ти няма 
за какво да се хванеш.
Колко тихо е само
долу, в подножието.
Колко
мастилено тъмно.
Но без това би било невъзможно,
невъзможно
да се завърнеш!
И от нулата 
пак да качиш
отвесния склон
към първата буква.
За да не е последен
последният стих.
И да има от къде
да паднеш
и утре.

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??