25.10.2007 г., 13:48 ч.

Последно сбогом 

  Поезия » Друга
1139 1 6
Последно сбогом


Последно сбогом е думата
тежка, която финал слага
на нашата обич гореща.

Фалшивата усмивка, с която
се прощаваш, не ти отива,
после ще е късно, за да
съжаляваш.

Последно сбогом ми казваш
и тръгваш си ти, май само
аз ще страдам, уви.

Сега ценя това, което ми
даваш и това, което въобще
не успя.

Вече съм жива отново -
свободна душа, пред мене
пътища много и цялата
ЛЮБОВ НА СВЕТА!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??