25.04.2007 г., 14:46 ч.

Последно сбогом 

  Поезия
1040 0 6
                                                  
                                                      ПОСЛЕДНО СБОГОМ

                                                Ти тръгваш бавно, накъде?
                                                Изгасва погледът в очите.
                                                А времето продължава да тече,
                                                не се интересува от сълзите.

                                                Ти тръгваш бавно в чуден град,
                                                без  болка,  мъка  и  вреда.
                                                Върви, щом трябва в новий свят,
                                                заслужи го, защото бе добра.

                                                Ний знаем добротата ти голяма,
                                                посестрима бе ти на любовта.
                                                Повярвай ми,  у теб се бе събрала
                                                на звездното небе безкрайността.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??