Последно танго
На лунна светлина, във тази нощ прохладна,
стопли ме от страстта и ме отпивай жадно,
със този секси поглед, докрай ме завладей,
с последното танго за легло от рози си копней,
огнените стъпки на дивото танго
подпалват всичко лудо в мен,
късно е, пожарът вече пламна,
няма как да бъде угасен.
Полунощ минава, морето е заспало,
но при нас отдавна времето е спряло,
емоцията бурна ме завзе докрай
и ти на тази сила смело се предай.
© Боряна Всички права запазени