30.05.2008 г., 18:37 ч.

Последно за теб 

  Поезия » Любовна
587 0 1

Последни мисли за теб,

финални думи, обич моя...

Къде изгубих следата

към сърцето ти?

Кога трябваше да те утеша?...

Губейки те сред своите обещания.

Ти знаеш, обичам те повече от всичко.

Дори не можеш да си го представиш.

Моя малка светлина,

но и ти ще ме оставиш.

Не мога ли да те задържа

още само за минута?

Да ти кажа колко много съжалявам...

Но това няма да те върне.

Намери своето място сега,

любовта може да си тръгне.

Не мисли за мен,

аз ще се оправя.

Ще забравя за теб,

но пак ще страдам,

ще виждам нощем

косите ти до мен.

Ще целувам самотата,

защото теб те няма...

Вече нямам шанс,

но ще се надявам...

... някой ден...

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Последни мисли за теб,

    финални думи, обич моя...

    Къде изгубих следата

    към сърцето ти?

    Кога трябваше да те утеша?...


    Не съжалявай! Може би така е трябвало да стане
Предложения
: ??:??