14.12.2004 г., 13:56 ч.

Последното здрасти 

  Поезия
1043 0 2

Последното здрасти


Слънцето скоро ще млъкне.
Бяла Луна ще го замени.
Всички животи са без значение-
светът е едно общежитие.
Трябва да мръдна, но ме боли.
Раните по мене са хиляди.
Идваш ли за последното "здрасти"?
Всичко е като в ден.
Некролозите те гледат отвсякъде.
Още нещо трябва да погребем.
Слънцето скоро ще млъкне.
Бяла Луна ще го замени.

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Луната също свети...в бяло.
    )
  • Смяташ, че съм тъжен човек...Не мога да се самоанализирам,пък и не смятам това за толкова важно.Просто не мога да понеса униженията...Не мога да свикна с телевизията!
Предложения
: ??:??