Желание горещо
изпълва мрака -
стопля ни
в прегръдка нежна.
Любовен стон отронен
копнеж или химера -
кара ни да тръпнем
както вчера?
Обвий ръце,
шепни ми,
помогни ми
да прогледна -
от залеза на
утрешния ден да пия,
а вкуся ли от
истината на живота
от твойта чаша
пак ще си налея.
© Ивайло Цвятков Всички права запазени
копнеж или химера -
кара ни да тръпнем
както вчера?"
Чудесно стихотворение! Написано спонтанно под въздействието на благотворно вдъхновение! Браво, Иво!
Поздравление и едно голямо 6